Downloads
Αναζήτηση
Bayside, Fanaway, LucciAir

Πώς να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο με ανεμιστήρα οροφής, με την Jenna Densten.

Θα σας πω ένα μυστικό για τη διακόσμηση ενός δωματίου. Είτε πρόκειται για ένα δωμάτιο ή για ολόκληρο το σπίτι, πριν ξεκινήσετε να σκέφτεστε για τα έπιπλα και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε, το σημαντικότερο πράγμα είναι να αναρωτηθείτε τι συναίσθημα θέλετε να δημιουργήσετε στον χώρο.

Προσθέτοντας χαρακτηριστικά όπως ένας ανεμιστήρας οροφής, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την ατμόσφαιρα οποιουδήποτε χώρου.

Εκτός από έναν καλό και οικονομικό τρόπο να δροσίζεστε, οι ανεμιστήρες οροφής μας φέρνουν αναμνήσεις από ξεκούραστες καλοκαιρινές μέρες, και δημιουργούν μία πολύ χαλαρή αίσθηση σε οποιοδήποτε σπίτι.

Και τώρα που η Beacon έχει την μεγαλύτερη συλλογή ανεμιστήρων οροφής, υπάρχουν τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε! Aς μιλήσουμε για τον καλύτερο τρόπο να προσαρμόσουμε έναν ανεμιστήρα οροφής στο σπίτι σας.

Τι σας ταιριάζει καλύτερα;

Για να δημιουργήσετε μία ουδέτερη παλέτα χρωμάτων, αναζητήστε σχέδια σε χλωμό ξύλο, λευκό, βουρτσισμένο χρώμιο ή ασήμι.

Αν είστε θαυμαστές του σκανδιναβικού στιλ, θα αγαπήσετε την γκάμα λευκών ανεμιστήρων της Beacon, όπως οι Shoalhaven ή Airfusion Radar.

Lucci Air - ShoalHaven
Lucci Air - Radar

Από την άλλη πλευρά, οι μαύροι ανεμιστήρες οροφής φαίνονται επίσης καταπληκτικοί σε ανοιχτόχρωμα δωμάτια προσθέτοντας αντίθεση όπως οι Air Climate II και οι Whitehaven.

Σκουρόχρωμοι ή πιο παραδοσιακοί εσωτερικοί χώροι ταιριάζουν καλά με ανεμιστήρες οροφής που διαθέτουν συνδυασμό χρωμάτων όπως μαύρο με πτερύγια από καφέ ξύλο, βουρτσισμένο χρώμιο με πτερύγια οξυάς ή ορειχάλκινοι με σκούρα πτερύγια. Μερικές εξαιρετικές επιλογές είναι οι ανεμιστήρες Airfusion Shoalhaven ή Airfusion Akmani.

Lucci Air - Air Climate II Charcoal
Lucci Air - Akmani

Το άρθρο γράφτηκε από την blogger και ιδρυτή της σχολής Design, Jenna Densten, και αναρτήθηκε στο beaconlighting.com.au


Αγορά με Τύπο
TOP