Downloads
Αναζήτηση
Bayside, Fanaway, LucciAir

Δροσιά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού με 0,03€ την ώρα!

Η άνεση το καλοκαίρι μας στοιχίζει ακριβά όταν χρησιμοποιούμε ένα κλιματιστικό.

Η χρήση ενός κλιματιστικού για να έχουμε την κατάλληλη θερμοκρασία και ένα δροσερό χώρο το καλοκαίρι, μπορεί να ανεβάσει το κόστος στην άνεση μας αλλά όχι με έναν ανεμιστήρα της Beacon.

To καλοκαίρι με μόλις 0,03€ την ώρα, οι ανεμιστήρες της Beacon δημιουργούν δροσερότερο κλίμα στο χώρο σας κατεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία τπυ χώρου έως και 5 ̊C και με κατανάλωση ενέργειας λιγότερη από αυτή ενός λαμπτήρα 60W!

Αν επιλέξετε ανεμιστήρα με κινητήρα DC , εξοικονομείτε μέχρι και 65% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τους ανεμιστήρες με παραδοσιακούς κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος AC, έτσι η δροσιά που προσφέρει ένας ανεμιστήρας της Beacon κοστίζει λιγότερο από 0,01 € την ώρα!

 

H Beacon διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ανεμιστήρων υψηλής ενεργειακής απόδοσης με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, ειδικός σχεδιασμός με ανεμιστήρες για μπαλκόνια όπως οι ανεμιστήρες με ένδειξη Alfresco ή ο Carolina με το industrial design, αλλά και για παράκτιες περιοχές όπως ο σχεδιαστικά λιτός Nautilus με ένδειξη στεγανότητας IP55 ή ο μινιμαλ Whitehaven.

AIRFUSION CAROLINA

Στη νέα συλλογή της Beacon ο Airfusion Carolina φέρνει τη διαφορά με την κλασσική του εμφάνιση και το επιβλητικό του μέγεθος με διάμετρο 182cm.

Ο συνδυασμός του Old fashion με ένα twist μοντέρνου σχεδιασμού τον καθιστά κατάλληλο για σύγχρονους και παραδοσιακούς χώρους. Επίσης ο Carolina διαθέτει σήμανση Alfresco έτσι μπορείτε να τον εγκαταστήσετε σε ένα μεγάλο ημιυπαίθριο χώρο.

 

Εάν ο ανεμιστήρας οροφής σας πρόκειται επίσης να είναι μια βασική πηγή φωτισμού στη τραπεζαρία σας τότε ο Fanaway Classic με λαμπτήρες τύπου Edison αποτελεί μια εμπνευσμένη από vintage εποχές επιλογή.

 

LUCCI AIR NEWPORT

Ο νέος ανεμιστήρας Newport συνδυάζει το industrial design με ειδικά σχεδιασμένο σώμα μοτέρ και τις απλές γραμμές στα πτερυγιά του. Δημιουργεί ατμόσφαιρα με το διακριτικό φωτισμό με λαμπτήρα LED δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα κάλυψης του με το ειδικό καπάκι του.


 

Για να συμπληρώσετε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων στο χώρο σας, τότε οι σειρες των Airfusion Type A και Viceroy σε συνδυασμόυς χρώματων teak, koa και cool white μπορεί να σας ενθουσιάσει!

 

Το ιδιαίτερο design του Viceroy White με το minimal σχεδιασμό του, σας επιτρέπει να διακοσμήσετε με μοντέρνο τρόπο τους χώρους που χαλαρώνετε και να αισθάνεστε δροσιά και άνεση όλο το καλοκαίρι!


LUCCI AIR AKMANI

Τα μαύρα πιο σκούρα ξύλα και οι μπρονζέ ματ αποχρώσεις όπως στον ανεμιστήρα οροφής Akmani μπορούν να εντυπωσιάσουν σε χώρους με έπιπλα από ξύλο ή εναλλακτικά, παρέχουν εντυπωσιακή αντίθεση με αντικείμενα με φωτεινούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Ένα γλυπτό στο χώρο σας!

 

Για ένα στυλ εμπνευσμένο από Σκανδιναβικές τάσεις, θα λατρέψετε τη σειρά Nordic.

Την πρώτη σειρά ανεμιστήρων με παστέλ και φρέσκα χρώματα όπως μπλε, γκρι αλλά και το διαχρονικά κλασσικα λευκό ή μαύρο ή ακόμα τον Nordic oil rubbed με τα ιδιαίτερο σκούρο χρώμα του.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Για τις παράκτιες περιοχές που είναι εκτεθειμένοι σε αλάτι, επιλέξτε ανεμιστήρα με την ένδειξη coastal !

Οι ανεμιστήρες αυτής της κατηγορίας είναι εξωτερικής χρήσης, διαθέτουν ακρυλικά πτερύγια (ABS) όπως ο νέος ανεμιστήρας Atlanta ή ο Mariner με LED φωτισμό για να μην σας επηρεάζει η δροσιά του θαλασσινού αέρα αποφεύγοντας παράλληλα προβλήματα όπως σκευρώσεις τον πτερυγίων του ανεμιστήρα ή προβλήματα στο μοτέρ.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ
2σε1

 

Κλείνοντας το άρθρο εξοικονόμηση ενέργειας με ανεμιστήρες οροφής της BEACON, extra tip για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες:

Χρησιμοποιώντας τον ανεμιστήρα οροφής μαζί με το κλιματιστικό σας, μπορείτε να μειώσετε το λογαριασμό του κλιματισμού έως και 40%!

Έτσι ξενοιάστε από τις σκέψεις ενός υψηλού λογαριασμού ρεύματος αυτό το καλοκαίρι.

Ζήστε φωτεινά και δροσερά με ανεμιστήρα οροφής από τους ειδικούς ανεμιστήρων της Αυστραλίας, την BEACON.

* Οι υπολογισμοί για το κόστος και την εξοικονόμηση είναι μόνο κατά προσέγγιση και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του ανεμιστήρα και τη χρήση του ανεμιστήρα.

TOP